Seriálový Zaklínač na prvních oficiálních fotografiích
Zaklínač Novinka Seriálový Zaklínač na prvních oficiálních fotografiích

Seriálový Zaklínač na prvních oficiálních fotografiích

Martin Cvrček

Martin Cvrček

47

Tak co myslíte, zlepšila se paruka Henryho Cavilla v roli Geralta?

Reklama

Seriálový Zaklínač od Netflixu, který pro televizní obrazovky adaptuje příběhy z knižní ságy od Andrzeje Sapkowského, odstartuje v průběhu posledních tří měsíců tohoto roku, takže už jeho premiéra není zase tak daleko. Nastal tedy nejvyšší čas na zveřejnění prvních oficiálních fotografií, na něž upozornil třeba server IGN. Fotografie, které doplňuje plakát a ukázka loga a symbolů, přitom ukazují Geralta z Rivie, kterého ztvárnil Henry Cavill, dále jeho chráněnku Ciri (Freya Allan) a čarodějku Yennefer (Anya Chalotra).

Seriálový Zaklínač se navíc dostaví i na letošní Comic-Con v San Diegu, a to 19. července. Dá se tedy očekávat, že díky panelu, který bude moderovat Yvette Nicole Brown a v jehož průběhu si vyslechneme představitele všech tří hlavních postav nebo Lauren Schmidt Hissrich, jež stojí za vznikem seriálu, dojde na vydání dalších materiálů. Třeba se dočkáme i traileru.

Díky fotografiím můžeme každopádně rozjet další kolo debat na téma, jak se zatím Netflixu adaptace daří z hlediska ztvárnění postav. Za sebe musím říct, že Cavill jako Geralt aktuálně nevypadá věru zle a líbí se mi, že ho po vzoru knih, z nichž seriál koneckonců vychází, zatím vyobrazují s jedním mečem na zádech, bez tolika výrazných jizev a hlavně bez vousů. Oproti tomu při pohledu na jeho ohoz jsem si hned vzpomněl na Havraní zbroj z prvního (a vlastně i druhého) herního Zaklínače. Ciri se také zdá být v pořádku, jen na té Yennefer mi pořád něco nesedí. Co vám?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama