Série Need For Speed nemusí nutně vycházet každý rok
Need for Speed Novinka Série Need For Speed nemusí nutně vycházet každý rok

Série Need For Speed nemusí nutně vycházet každý rok

Jan Kalný

Jan Kalný

19

V EA se zatím nerozhodlo, jestli má cenu něco takového dělat. Záleží na tom, jak si povede letošní díl.

Reklama

Určitě jste zaznamenali, že minulý rok nevyšel žádný díl populární závodní série Need for Speed. A nešlo o žádnou chybu, rok 2014 se prostě přeskočil, aby měli vývojáři v Ghost Games dostatek času a prostoru vytvořit hru, kterou si zaslouží nejen samotná série, ale jakou si také zaslouží hráči. Hlavním tahákem hry bude samotný tuning, což je rozhodně velkým lákadlem pro spoustu lidí.

Ačkoli se ale může zdát, že přeskočení minulého roku byl jenom takový experiment na jedno brdo, opak může být pravdou. Provozní ředitel EA, Peter Moore, se nechal pro MCV slyšet, že tomu tak nutně být nemusí a záleží čistě na tom, jak si letošní díl povede.

„Nevím, zda-li tomu tak bude, je to zajímavá otázka,” začal odpovídat na dotaz, jestli se bude NFS opět vydávat každý rok. „Uvidíme, jak na tom bude letošní díl. Můžete hru přinášet každoročně pouze za předpokladu, že máte reálné a zajímavé nápady.”

„Je to stejné jako u golfu,” začal dodávat. „Je to prostě golf... Je zde dostatek prostoru na kreativní nápady a inovace, abyste mohli hru dělat každý rok úplně jinou?”

Jak se tedy zdá, každoroční vydávání NFS může a nemusí být obnoveno. Záleží na tom, jestli se letošní díl povede. Vzhledem k informacím, které se dostaly na povrch, to ale vypadá, že se až tak bát nemusíme. Máme se dočkat skvělého grafického kabátku a skvělé hratelnosti v čele s tuningem, po kterém hráči prahli dlouhé roky.

Pro úplnost jenom připomínáme, že letošní díl vyjde na PS4, Xbox One a PC již 5. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama