Série ​Utawarerumono​ pokračuje akčním ​dílem Zan!
Novinka Série ​Utawarerumono​ pokračuje akčním ​dílem Zan!

Série ​Utawarerumono​ pokračuje akčním ​dílem Zan!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

V Evropě vychází 13. září pouze pro PlayStation.

Reklama

Série ​Utawarerumono už má za sebou několik dílů a rozhodně to nevypadá, že by měla končit. President Aquaplusu Naoya Shimokawa před léty prozradil, že se vyvíjí tři až čtyři díly. Tentokrát se v září podíváme na dávno ztracenou legendu v úpplně novém světle díky pro západ lokalizovanému vydání hry Utawarerumono: Zan! Čeká nás akcí nabitý brawler, zaměřený na boj a příběh.

Hlavními tématy je hrdina Haku, muž bez vzpomínek, a velký konflikt, který ničí zemi, kterou nazývá domov.

Na výběr bude více než 12 legendárních hrdinů ze světa Utawarerumona. Každý bude mít jedinečné schopnosti, se kterými se zapojí do divokého boje z blízka proti hordám nepřátel. Bojiště mají mít dynamický náboj, za kterými se bude schovávat velký příběh války a osudu celé země.

Utawarerumono: Zan! vyšla v Japonsku již v loňském roce a do Evropy se dostane ve verzi pro PlayStation 4 až 13. září. NIS America nabízí na svém obchodě speciální Emperor's Edition, která obsahuje kopii hry, artbook v pevné vazbě Memories of War, oficiální soundtrack Of Masks & Melodies, a mini plakáty Warriors of Yamato, papírový vějíř Crafted Blade a sběratelský box.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama