Yakuza na Xboxu zdarma
Yakuza Kiwami Novinka Yakuza na Xboxu zdarma

Yakuza na Xboxu zdarma

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy Xbox Xbox One

Kiryu-chan pro vás má na příštích pár dnů plány.

Reklama

Pokud jste nevěděli, co budete příštích pár dnů dělat, tak Kiryu-chan pro vás má jednu nabídku od "společnosti" jménem Yakuza. A ta se prostě neodmítá. Tedy pokud máte Xbox Live Gold. Microsoft totiž společně se Segou uveřejnili nabídku, která se v některých kruzích neodmítá. Do 4. října tohoto roku si totiž můžete zdarma zahrát tyto tři hry série Yakuza: Yakuza 0, Yakuza Kiwami a Yakuza Kiwami 2.

Během této akce zdarma si hráči mohou z obchodu Microsoft Store stáhnout kopie všech tří her a hrát je v jakém pořadí budou chtít. Jakmile ale víkend skončí, zůstanou pouze uložené soubory, ale bude vám odepřen přístup do hry. I tak půjde kdykoli koupit vlastní kopii her Yakuza 0, Yakuza Kiwami a Yakuza Kiwami 2 a pokračovat dál. Vtipné je, že pokud budete opravdu rychlí a hlavně se vyhnete vedlejším příběhům a aktivitám, zabere vám každá hra tak něco mezi 20 a 30 hodinami čistého času, takže aspoň dva díly byste teoreticky mohli za těch pár dnů stihnout až do konce (pokud tedy nebudete moc spát).

Sega se s Microsoftem poslední dobou spolu pakují docela dost. Příkladem může být třeba nedávné oznámení, že například Yakuza: Like a Dragon bude jednou ze startovních her na Xboxech Series X, ale na PlayStation 5 přijde až v březnu příštího roku. dalším příkladem je třeba Phantasy Star Online 2, která má na Xboxu One speciální Xbox Game Pass Ultimate Perky (jde o jedinou konzoli mimo Japonsko, která má tyto výhody).

Jen pro upřesnění, Yakuza 0, Yakuza Kiwami a Yakuza Kiwami 2 jsou k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC.

Zdroj: Xbox.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama