Upgrade PC verzí Yakuzy 0 a Kiwami na Deluxe edici zdarma
Yakuza Kiwami Novinka Upgrade PC verzí Yakuzy 0 a Kiwami na Deluxe edici zdarma

Upgrade PC verzí Yakuzy 0 a Kiwami na Deluxe edici zdarma

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Windows PC

Pokud jste vlastníkem kopie Yakuzy 0 nebo Yakuzy Kiwami na PC, máte ji povýšenou na Deluxe edici.

Reklama

Sega si pro všichny hráče, kteří vlastní PC kopii Yakuzy 0 a/nebo Yakuzy Kiwami, dostali velmi příjemný dárek. Ať už jste si hru vyzkoušeli jen na chvíli a zůstala vám v knihovně, nebo jste je koupili během výprodeje Steam Best of Japan, je to jedno. Obě hry byly Segou rozšířeny bezplatným upgradem na digitální deluxe edice.

Tyto Deluxe edice Yakuzy 0 a Yakuzy Kiwami obsahují bonusové materiály, které najdete u každé hry ve složce "Extras" jako "Library Assets". Každá z nich má vlastně i podobné množství bonusů. V každém případě tak získáte digitální mangu, dvě tapety pro PC a čtyři ikony. (viz níže.)

Zároveň pro obě hry získáte nové bannery a dlaždice knihoven, přičemž banner z Yakuzy 0 je animovaný a je na něm Kiryuovi kouřící cigaretu.

Upgrade PC verzí Yakuzy 0 a Kiwami na Deluxe edici zdarma

Všechny PC verze Yakuz jsou na Steamu díky akci Sega Best of Japan Sale ve slevě. Do zítřka, tj. 10. března, seženete Yakuzu 0 (naše recenze PS4 verze zde) za 4,99 euro, Yakuzu Kiwami za 9,99 euro a Yakuzu Kiwami 2 (naše recenze PS4 verze zde) za 14,99 euro. Balíček, který obsahuje všechny tři hry, je možné koupit za 26,97 euro.

Yakuza 0 je k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC a Yakuzu Kiwami seženete ve verzích pro PlayStation 4 a pro PC a nejbližší době se dostane také na konzoli Xbox One. Hry můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama