Sexy holky z Rumble Roses XX jsou i na Xbox One
Rumble Roses Novinka Sexy holky z Rumble Roses XX jsou i na Xbox One

Sexy holky z Rumble Roses XX jsou i na Xbox One

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

2
Platformy Xbox Xbox One

Dvanáct let stará bojová hra z Xbox 360 s velmi vyzývavě oblečenými dívkami je ve zpětné kompatibilitě na Xbox One.

Reklama

Microsoft přidal mezi zpětně podporované hry dvanáct let starý titul z Xbox 360 s názvem Rumble Roses XX a rovnou se objevil i v digitální distribuci za 249 korun. Na tom by nebylo nic zajímavého, kdyby právě tento titul nevznikl jako konkurence sérii Dead or Alive, která měla právě kvůli vyzývavému oblečení aktérek v nedávné minulosti problémy. Plážový volejbal Dead or Alive Xtreme 3 vůbec nevyšel mimo Asii a bojové pokračování hlavní série Dead or Alive 6 je dost výrazně ovlivněno kritikou série za sexismus a proto tvůrci dívky oblékli.

Jak již můžete vidět ve videu, či na Wiki věnované hře, nedá se říci, že by wrestlerky byly zrovna cudně oblečené. Navíc v režimu Queen´s Match, což je wrestling na pláži, máte před duelem možnost určit trest pro poraženou bojovnici. Na výběr je toho hodně: tanec samby, kroužení obručí, podlézání laťky, několik sexy či roztomilých póz a u všech trestů si můžete vybrat kostým, v němž to bude dotyčná předvádět.

Série Dead or Alive ve zpětné kompatibilitě na Xbox One dodnes není. Ozvou se feministky a jejich podporovatelé i proti Rumble Roses XX?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama