Sherlock Holmes Chapter One obdržel poslední DLC, starší díl míří na Switch
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Novinka Sherlock Holmes Chapter One obdržel poslední DLC, starší díl míří na Switch

Sherlock Holmes Chapter One obdržel poslední DLC, starší díl míří na Switch

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ukrajinské studio Frogwares v rámci možností pracuje dál.

Reklama

Ani válka na Ukrajině studio Frogwares nezastavila. Tým se teď sice nenachází na jednom místě, někteří zůstali na Ukrajině a bojují, jiní utekli do sousedních států Evropské unie. Ale jsou to právě ti, co už jsou v bezpečí, kteří pokračují v práci alespoň na dálku. Během jednoho dne jsme se tak dočkali hned dvou novinek.

Tou první je oznámení, že pro hru Sherlock Holmes Chapter One právě vyšlo poslední příběhové DLC s názvem M for Mystery. Případ je dostupný už ze začátku hry a Sherlock se v něm postaví proti zločinci, kterého zná pouze jako "M". Podaří se mu vypatrát jeho identitu? To už bude na vás.

Druhé oznámení následovalo jen pár hodin poté a potěší majitele Switche. Na hybridní konzoli od Nintenda totiž míří Sherlock Holmes: The Devil's Daughter, který původně vyšel v roce 2016. Na Switchi vyjde 7. dubna letošního roku a předobjednat si hru můžete už nyní.

Bohužel, aktuální situace z pochopitelných důvodů zpozdila práce na portech Sherlock Holmes Chapter One pro PlayStation 4 a Xbox One. Těch jsme se měli dočkat ještě v prvním čtvrtletí, ale je už téměř jisté, že se tak nestane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama