Silent Hills až o Halloweenu 2016
Novinka Silent Hills až o Halloweenu 2016

Silent Hills až o Halloweenu 2016

Michal Burian

Michal Burian

18

Na nové informace si budeme muset počkat.

Reklama

O novém Silent Hills nevíme téměř nic, hra byla představena podivným způsobem prostřednictvím hratelné demoverze P.T. v srpnu na Gamescomu. Posléze bylo ujasněno, že na hře pracuje Hideo Kojima (tvůrce Metal Gear), respektive jeho studio Kojima Productions. Demo P.T. naznačilo, co bychom od nového Silent Hills mohli očekávat.

Renomovaný japonský vývojář chce vytvořit nejděsivější hru. ,,Původně jsme chtěli, abyste si načůrali do kalhot. Teď vám naservírujeme hru, u které se pose**** strachy," dušoval se Kojima v srpnu.

Na nové informace si budeme muset ještě počkat. Podle všeho je nový Silent Hills teprve na začátku vývoje. Herec Norman Reedus z Walking Dead na Redditu odhalil, že vydání je předběžně naplánováno na Halloween 2016. Před vývojáři jsou tak téměř dva roky. Je tak otázkou z kolika procent P.T. reprezentuje Silent Hills.

Připomeňme, že na Silent Hills pracuje Kojima Productions, Guillermo del Toro a Norman Reedus. Poslední jmenovaný si v P.T. zahrál hlavní postavu. Stav vývoje dokládá i Reedus, on se na Silent Hills ještě nepodílí, takže lze říci, že tvůrci teprve připravují koncepty a prostředí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama