Soldier 76 v animovaném filmečku na Overwatch
Overwatch Novinka Soldier 76 v animovaném filmečku na Overwatch

Soldier 76 v animovaném filmečku na Overwatch

Michal Burian

Michal Burian

22

Dále statistiky z bety a hrdinové v ulicích měst.

Reklama

Již zítra vychází dlouho sledovaná first-person střílečka Overwatch od Blizzardu. Jde o první vlaštovku do světa stříleček od tohoto legendárního studia, které na svět přivedlo World of Warcraft, StarCraft nebo Diablo. S vývojem pomáhal Treyarch (Call of Duty: Black Ops) a hra toho slibuje opravdu hodně.

Dostanete možnost vybrat si jednoho z 21 unikátních hrdinů, od skokanů v čase, přes obrněné raketami ověšené tanky, až po transcendentní robotí mnichy. Za každého se hraje úplně jiným stylem a dokonalé ovládnutí jejich schopností je klíčové, pro stoprocentní objevení jejich potenciálu. Žádní dva hrdinové nejsou stejní.

Jeden z hrdinů se nám představuje v povedeném filmečku, jde o postavu Soldier 76.

Dále pro vás máme statistiky z bety. Veřejné testování smetlo všechny dosavadní rekordy a nechalo za sebou The Division (6,4 milionů hráčů) nebo Destiny (4,6 milionů hráčů). Betu Overwatch si zahrálo 9,7 milionů hráčů, kteří společně strávili ve hře 4,9 miliardy minut (81 milionů hodin) či odehráli 37 milionů zápasů.

Blizzard si je dost dobře vědom, jakou hru připravil. Tomu odpovídá i marketing ve velkých městech po celém světě. Na Hollywood Boulevardu, v Paříži a na dalších místech se objevily tyhle obrovské figuríny s Tracer a jinými hrdiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama