Sony na letošní E3 sází na čtyři exkluzivity
Novinka Sony na letošní E3 sází na čtyři exkluzivity

Sony na letošní E3 sází na čtyři exkluzivity

Michal Burian

Michal Burian

21
Platformy PlayStation PlayStation 4

Japonská společnost prozradila, jaké hry v červnu ukáže na své tiskové konferenci.

Reklama

Na tiskovou konferenci PlayStationu si budou muset fanoušci opět přivstat, případně nejít vůbec spát. Sony svou show naplánovala na 11. června v šest večer místního času, což u nás představuje tři hodiny ráno druhého dne (12. června). Zároveň jsme se dozvěděli, na co se můžeme těšit.

Sony si pochvaluje formát, který ukázala v loňském roce. Opět máme čekat bombardování novinkami. Šéf Sony Worldwide Studios, Shawn Layden, prozradil, že detailněji ukážou své připravované PlayStation 4 hry v podání Death Stranding od Hidea Kojimy, Spider-Mana od Insomniac Games, samurajskou akci Ghost of Tsushima od tvůrců inFamous a samozřejmě nebude chybět ani očekávané The Last of Us Part II od Naughty Dog. Dva poslední tituly budou prezentovány formou, abychom pochopili, co od nich máme čekat. Já osobně doufám, že se ukáže i Days Gone, které má vyjít na začátku roku 2019.

Krom této silné čtveřice Sony spoléhá na spolupráci s dalšími významnými vydavateli a nezávislými vývojáři. I jejich projekty budou na tiskové konferenci v rámci E3 představeny. Určitě se bude mluvit o exkluzivním obsahu pro Call of Duty: Black Ops 4 a Destiny 2.

Zároveň Sony chystá nějaká překvapení. Nejspíš dojde na představení nějakých nových exkluzivit, které by vyšly ale až v roce 2019.

Kdo z vás bude tiskovou konferenci Sony na E3 sledovat živě? Na Zingu vám nabídneme živý přenos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama