Sony registruje doménu MotorStorm3.com
MotorStorm Novinka Sony registruje doménu MotorStorm3.com

Sony registruje doménu MotorStorm3.com

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Novátorská derby série MotorStorm rozhodně přispěla prodejům PS3 a rozšíření spektra herních titulů na této platformě. Kromě toho se jednalo o velmi povedené akční závody, jejichž kvalitní alternativu bychom i na ostatních platformách hledali těžko (ehm, Pure?). Nyní to konečně vypadá na první oficiální informaci o pořádném pokračování po Pacific Rift.

Reklama

Sony si zaregistrovalo doménu MotorStorm3.com, které zatím jen přesměruje zvědavce na oficiální stránky PlayStation. Registr WHOIS hlásí, že doména odstartovala 19.ledna letošního roku.

Všechny dosavadní díly série byly označením neposkvrněny. Pacific Rift dorazil v roce 2008, Arctic Edge se na PSP a PS2 ukázal v roce minulém. Doména nám tak prozrazuje chystané plnohodnotné pokračování série, které by mohlo zopakovat dvouroční cyklus všech svých předchůdců.

UPDATE: Sony se nechalo slyšet: „není pro nás nevšední si pojistit adresy vašich úspěšných sérií, a tak by podobné kroky neměly být brány jako oznámení nového titulu nebo série.“ Uvidíme tedy, zda brzy bude následovat i oficiální oznámení. Že by E3?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama