Sony rozhodne o pokračování akce The Order: 1886
The Order: 1886 Novinka Sony rozhodne o pokračování akce The Order: 1886

Sony rozhodne o pokračování akce The Order: 1886

Michal Burian

Michal Burian

13

Podle kreativního ředitele Ready at Dawn má značka budoucnost.

Reklama

Na steampunkovou third-person akci The Order: 1886 se těšil nejeden majitel konzole PlayStation 4. Pro některé bylo v únoru loňského roku zklamáním, že je zážitek čistě pro jednoho hráče, který je navíc lineární. Pokud jste ale tohle dokázali hře odpustit, mohli jste si užít příběh, propracovanou grafiku se všemi detaily a hlavně hutnou atmosféru.

Z neoficiálních údajů se The Order: 1886 prodalo necelé dva miliony kusy. To na novou značku, která je dostupná pouze na jedné konzoli, není zas tak špatné. Není tak divu, že redaktory amerického magazínu Game Informer napadlo se zeptat kreativního ředitele studia Ready at Dawn, zda se dočkáme pokračování.

Ru Weerasuriya odpověděl, že od začátku vyvíjeli The Order: 1886 jako titul, na který se bude dát navázat. Zejména co se příběhů týče, Ru si dokáže představit mnoho příběhů spojených s The Order. To jistě i hráči, kteří The Order: 1886 dohráli.

The Order tak má budoucnost, vše ale záleží na Sony. Japonská společnost vlastní práva na značku a rozhoduje o jejím osudu.

Není to poprvé, co Ru Weerasuriya hovoří o druhém díle. Už v květnu 2015 se nechal slyšet, že The Order nikdy nebrali jako hru, která vypráví jeden jediný příběh.

Chtěli byste pokračování The Order?

Ready at Dawn se po dokončení The Order: 1886 zaměřili na jiné hry. Spolupracují hlavně s GameStopem. Pro tento obchod vytvářejí DeFormers pro PC a konzole a také Lone Echo určený pro Oculus Rift.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama