Sony stále neví, kdy vyjde PS Plus edice DriveClub
Driveclub Novinka Sony stále neví, kdy vyjde PS Plus edice DriveClub

Sony stále neví, kdy vyjde PS Plus edice DriveClub

Michal Burian

Michal Burian

3

Tým z Evolution Studios se usilovně snaží, aby se PS Plus edice DriveClub stala realitou.

Reklama

DriveClub měl v ořezané edici pro PlayStation Plus vyjít 7. října letošního roku, stejně jako plná verze. Rozsáhlé problémy se servery však měly za následek, že Sony musela vydání odložit a zaměřit se na stabilizování plné verze, za kterou si hráči zaplatili.

Včera Sony opět řešila PS Plus edici DriveClub na evropském PlayStation blogu, ale bohužel pro fanoušky nemám dobrou zprávu. Vydavatel stále neví, kdy bude PS Plus edice ke stažení.

„Chápeme, že mnozí z vás čekají až Driveclub PS Plus Edition bude přidaná do Instant Game Collection, a omlouváme se, že hra stále není připravena ke spuštění. Chceme, abyste věděli, že jsme odhodláni poskytnout Driveclub PS Plus Edition našim členům jakmile bude hra připravena. Tým z Evolution Studios se usilovně snaží, aby se PS Plus edice DriveClub stala realitou.“

„Jakmile bude PS Plus edice DriveClub připravena, tak vyjde,“ ujišťuje Sony.

Připomeňme, že ořezaná PS Plus edice DriveClub bude obsahovat 11 tratí v Indii a 10 automobilů s přístupem ke všem herním módům. Bezplatnou verzi budete moci kdykoliv upgradovat na plnou za cenu necelých 50 dolarů (cca 985 korun). Ta zahrne 55 tratí v pěti lokalitách, 50 aut a všech 50 eventů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama