Sony začne představovat novinky už tento týden
Novinka Sony začne představovat novinky už tento týden

Sony začne představovat novinky už tento týden

Michal Burian

Michal Burian

21
Platformy PlayStation PlayStation 4

Od středy do neděle si udělejte čas.

Reklama

Společnost Sony jde na to letos od lesa. Své hlavní trumfy si určitě nechá na tiskovou konferenci, ale ještě předtím nám něco málo prozradí, což v minulosti nebývalo zvykem. Za pár dnů se dočkáme oznámení nových her a stanoveno bude datum vydání chystané exkluzivity.

Vše započne ve středu, 6. června v 17:00. To bude představena nová hra pro PS4 s podporou virtuální reality PlayStation VR. O 24 hodin později se dozvíme datum vydání chystané hry od Sony Worldwide Studios. V pátek ve stejný čas se nám představí nějaká novinka pro PS4, v sobotu hodinu před večeří zase titul pro PS VR a v neděli nové podrobnosti o nespecifikované hře pro PS VR. Prý je velmi očekávaná.

To hlavní ale bude k vidění až v úterý ve tři hodiny ráno, kdy započne tisková konference v rámci E3. Víme, že Sony letos na E3 vsadí na čtyři exkluzivity. Čekat máme novinky o Death Stranding od Hidea Kojimy, Spider-Mana od Insomniac Games, samurajskou akci Ghost of Tsushima od tvůrců inFamous a samozřejmě nebude chybět ani očekávané The Last of Us Part II od Naughty Dog. Uvidíme, zda se dostane i na Days Gone, které dorazí na začátku roku 2019. Třeba právě datum vydání Days Gone bude oznámeno slibovaného 7. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama