Souhrn novinek z konference Google Stadia
Novinka Souhrn novinek z konference Google Stadia

Souhrn novinek z konference Google Stadia

Michal Burian

Michal Burian

8

Cyberpunk 2077, Orcs Must Die! 3 jako exkluzivita a spousta různých her.

Reklama

Konference Googlu věnovaná streamovací platformě Stadia přinesla několik zajímavých novinek, které si představíme v tomto souhrnu. Jako první vás informujeme, že očekávaný Cyberpunk 2077 vyjde kromě PC, PlayStationu 4 a Xboxu One i na Google Stadia. Je ale otázkou, zda bude hra ve službě dostupný již 16. dubna 2020. To v současné době není známo. Trailer je sestříhán ze starších záběrů. Bohužel.

Google Stadia má novou exkluzivitu. Studio Robot Entertainment exkluzivně na této platformě vydá třetí díl Orcs Must Die. Je ale otázkou, zda zrovna tahle akční záležitost dokáže přimět hráče, aby si platili novou službu. Z traileru to vypadá, že Orcs Must Die! 3 pokračují v zajetých kolejích a opět půjde o fantasy akčně-strategickou hru, kde budete bojovat proti orkům všelijakými způsoby. Můžete je Upečete orky v jamách s lávou, uděláte z nich placku stropní pastí, nebo je zmrazíte a roztříštíte svým úderem? Je jedno jaké zbraně nebo pasti si vyberete, vždy máte jistotu orko-vraždící akce.

Google Stadia přivítá i další hry. Jistotou jsou Destiny 2: Shadowkeep, Kine, Darksiders Geness, Windjammers 2, Destroy All Humans!, Mortal Kombat 11, Superhot, Farming Simulator 19, Samurai Shodown, GRID, Doom Eternal, Attack on Titan 2: Final Battle, Watch Dogs Legion, Gods and Monsters, Borderlands 3 a The Elder Scrolls: Online. Vše starší trailery, které si můžete prohlédnout v záznamu celé konference.

Služba Google Stadia odstartuje 14. listopadu letošního roku a základní balíček se prodává za 129 amerických dolarů - obsahuje gamepad Stadia, Chromecast Ultra, kopii Destiny 2 a tři měsíce předplatného Stadia Pro (a tři navíc zdarma). Za jeden měsíc předplatného Pro se jinak bude platit 10 dolarů. Ovšem první vlna zahrnuje pouze 14 zemí, včetně USA, Německa, Španělska nebo Velké Británie, my ani sousední Slovensko v prvotních plánech nefigurujeme.

Google tvrdí, že Stadia umožní hrát hry v rozlišení až 4K při 60 snímcích za sekundu a se zapnutým HDR.

Záznam celé konference

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama