Souhrn recenzí expanze Outriders: Worldslayer
Novinka Souhrn recenzí expanze Outriders: Worldslayer

Souhrn recenzí expanze Outriders: Worldslayer

Martin Pritula

Martin Pritula

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si první velká expanze odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Outriders byla v době vydání poněkud rozporuplná hra, která si však nemalé množství fanoušků přesto našla. Nyní vývojáři ze studia People Can Fly přináší první velkou expanzi s názvem Worldslayer.

Jak se expanze líbí zahraničním recenzentům? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí expanze Outriders: Worldslayer

GameStar

Worldslayer nabízí to, co fanoušci Outriders od rozšíření očekávají: více známých věcí ve vylepšené podobě.

85 %

Player 2

Ano, jsou to jen další "Outriders", ale jsou to také propracovanější, vyváženější a vybroušenější Outriders, kteří skutečně ukazují potenciál, který tato série má.

83 %

God is a Geek

Outriders: Worldslayer zdokonaluje celkový zážitek a přidává hromadu nového obsahu a drobných vylepšení, které z něj dělají zásadní rozšíření - jen se do něj doporučujeme pustit výhradně s kamarády.

80 %

GameSpew

Zeptejte se sami sebe: hráli jste Outriders jen kvůli kampani a pak jste se na ně vykašlali, nebo jste hru maximálně vytěžili? Pro ty, kteří patří do prvního tábora Worldslayer pravděpodobně není. Alespoň ne za plnou cenu, neboť kampaň proletíte i za méně než 10 hodin. Pro ty, kteří si zamilovali jedinečnost soubojů v Outriders a chtějí maximálně vylepšit své postavy, by však Worldslayer měl být považován za jakousi povinnost.

80 %

GamingTrend

Outriders: Worldslayer je zkrátka více Outriders, a to není špatně. Příběh je sice nic moc, ale hra jako celek je stále jednou z nejzábavnějších stříleček z pohledu třetí osoby současnosti, jejíž hratelnost je naprosto skvělá. Přídavek obsahu pro endgame Trials of Tarya Gratar stojí za každou korunu a nová výbava, dovednosti a úrovně Apokalypsy jsou zárukou, že u hry budete chtít zůstat a grindovat ještě hodně dlouho.

80 %

Dexerto

Outriders: Worldslayer je nejlepší verzí hry Outriders. Přidejte opravdu zábavný endgame mód a máte spoustu důvodů, proč se vrátit.

80 %

Eurogamer Italy

Hra Outriders: Worldslayer přebírá vzorec základní hry, rozšiřuje jej do všech směrů a poskytuje hráčům DLC se značnou obsahovou hodnotou. Některé historické neduhy, jako například jistá repetitivnost, sice zůstávají, ale fanoušci značky se přesto dočkají hodin zábavy.

80 %

Everyeye

Outriders: Worldslayer není převratným rozšířením a chybí mu schopnost oslovit ty hráče, kteří si hru loni neužili. Přeskočíme-li však zanedbatelnou kampaň z hlediska kvality i délky, první placené DLC pro looter shooter střílečku od People Can Fly přináší endgame mód schopný zabavit všechny hráče, kteří si hru šíleně zamilovali a chtějí se za každou cenu vrátit, aby si vylepšili vlastnosti své postavy a vytvořili šílené buildy.

75 %

Wccftech

Outriders: Worldslayer nabízí nesmírně krátkou, i když intenzivní příběhovou kampaň, jejíž podstatou je zjevně výrazně vylepšený zážitek v endgamu hry. Ve finále se však hra hraje úplně stejně jako původní Outriders a nové fanoušky si pravděpodobně nezíská.

75 %

The Games Machine

Outriders: Worldslayer navazuje na Outriders, a to doslova: o rok později zůstaly jeho silné stránky (hratelnost, správa kořisti) i nedostatky (malá rozmanitost nepřátel, nevýrazný design bossů, slabý děj) naprosto stejné. Velmi pravděpodobně si toto rozšíření užijete, pokud se vám líbila základní hra, ale pokud ne, tohle vás ke změně názoru nepřiměje.

73 %

WellPlayed

Worldslayer rozšiřuje již tak zábavné souboje a zároveň nabízí nový a vylepšený endgame mód, kvůli kterému stojí za to se do Enochu vrátit, ačkoli je nový příběh bohužel zapomenutelný.

70 %

VG247

Přes veškerou nekonzistentnost se hra Outsiders stále může pochlubit jedním z nejintenzivnějších a nejnapínavějších PvE soubojových systémů. Je to hra hloupá a temná - i tak si ale udrží vaši pozornost od začátku do konce.

60 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama