Souhrn recenzí hry Armored Core VI: Fires of Rubicon
Novinka Souhrn recenzí hry Armored Core VI: Fires of Rubicon

Souhrn recenzí hry Armored Core VI: Fires of Rubicon

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jak se návrat ke kořenům uznávaným vývojářům podařil?

Reklama

Vývojáři ze studia From Software se po letech vrací ke své akční sérii Armored Core a tak tento pátek na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a také na konzole Xbox Series X/S vydají již šestý díl s podtitulem Fires of Rubicon.

Jak se novinka vývojářům dle zahraničních recenzentů podařila? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Armored Core VI: Fires of Rubicon

Player 2

V mých očích je to nová éra nejen pro Armored Core, ale doufám, že i pro hry s mechy. Souboje jsou napínavé, rozdíly ve vašich sestavách mají smysl a dopad. Sakra, dokonce i příběh je tu skvělý. Doufám, že tomu lidé dají šanci, protože pro mě je to skvělá hra, která by mohla být zásadní pro budoucí tituly v tomto žánru.

100 %

Siliconera

Armored Core VI je možná nejlepší hra, kterou společnost FromSoftware doposud vytvořila, staví na pevných základech her Sekiro a Dark Souls a dále inovuje kruté souboje, kterými je studio známé.

100 %

VideoGamer

Armored Core 6 Fires of Rubicon je mistrovským návratem k formě série, který zahrnuje moderní filozofii designu společnosti From Software. Je to dystopický svět s brutálně nádhernou estetikou a propracovanou hratelností, kterou povyšují výjimečné souboje s bossy. Každý nový i starý fanoušek série si v tomto titulu najde něco, co si zamiluje.

100 %

Windows Central

Neudělejte chybu: ať už jste dlouholetým veteránem Armored Core, nebo zvědavým fanouškem souls her, který chce zjistit, čeho je společnost FromSoftware ještě schopna, jsem si jistý, že si tuto hru naprosto zamilujete.

100 %

We Got This Covered

Armored Core VI je jako sestavit si vlastního obřího robota z Lega a poslat ho na smrt, než si uvědomíte, že potřebujete připojit ještě několik raketometů. Svoboda v hraní má mnoho podob a přizpůsobení vlastních mechů pro každou misi je sice specifický, ale vzrušujícím zážitek. Promyšlený, složitě propletený příběh a úžasná prezentace také určitě nejsou na škodu.

90 %

GamesBeat

Ne, není to Dark Souls s mechy, ale hra s vlastní identitou.

90 %

PCGamesN

Armored Core 6 je bezpochyby jednou z nejlepších her s mechy, která nabízí bleskurychlé souboje a velký důraz na přizpůsobení, i když její obtížnost je nízká a před koncem začne novinka působit poněkud repetitivně.

80 %

PCMag

Armored Core VI: Fires of Rubicon přináší skvělou mech akci a vynikající možnosti přizpůsobení, i když s některými otravnými skoky v obtížnosti a relativně nevýraznými mapami.

70 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama