Souhrn recenzí remasterované verze hry Zaklínač 3: Divoký hon
Článek Souhrn recenzí remasterované verze hry Zaklínač 3: Divoký hon

Souhrn recenzí remasterované verze hry Zaklínač 3: Divoký hon

Martin Pritula

Martin Pritula

47
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Jaké známky si vylepšená verze jedné z nejoblíbenějších her odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již pouhé dva dny nás dělí od vydání vylepšené verze jedné z nejoblíbenějších her nejen posledních let.

Jaké známky si kompletní edice hry Zaklínač 3: Divoký hon odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí remasterované verze hry Zaklínač 3: Divoký hon

Screen Rant

The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition je fantastickým vylepšením již tak fenomenální původní hry. Vzhledem k tomu, že je novinka poskytována zdarma lidem, kteří ji již vlastní původní hru na PC, PS4 a Xbox One, neexistuje pro tyto hráče žádná skutečná výmluva, aby se nevrátili k této herní klasice. A pro ty, kteří Zaklínače 3 ještě nikdy nehráli, je to ideální příležitost si tento neuvěřitelný titul konečně vychutnat.

100 %

Gameblog

Zaklínač 3 byl jednou z nejúspěšnějších videoher roku 2015, a nyní je díky skvělé verzi pro PC a nejnovější konzole jednou z nejúspěšnějších her roku 2022.

100 %

God is a Geek

Next-gen verze hry The Witcher 3: Wild Hunt je ještě lepší a vylepšuje prakticky každou část této oblíbené hry.

100 %

PSX Brasil

The Witcher 3: Wild Hunt na PS5 je stále fantastickým dobrodružstvím, které si získalo tisíce hráčů již na minulé generaci konzolí. Je to v podstatě jedna z nejlepších her všech dob vylepšená v mnoha bodech, jako je načítání, snímková frekvence a grafika. A díky bezplatnému upgradu je vše ještě lepší. Nečekejte však nic nového - v jádru jde o stejnou hru, jakou jsme si užili v roce 2015 a později v jejích rozšířeních.

100 %

VGC

Ačkoli už na designu hry začíná být v některých ohledech být patrný její věk, lidem, kteří hru hráli už desetkrát, to bude jedno a budou nadšeni, že next-gen verze hry poskytuje definitivní zážitek.

100 %

Jeuxvideo

Hra na konzolích nikdy nevypadala tak dobře, ať už v Ray-Tracingu ve 4K rozlišení, nebo v 60 snímcích za sekundu. Zaklínač 3 i nadále zůstává jedním ze zásadních titulů, ať už z hlediska příběhu nebo třeba otevřeného světa. Pokud jste tuto hru ještě nezkoušeli, pak je tato next-gen aktualizace právě pro vás.

95 %

Noisy Pixel

Zaklínač 3 je běžně označován za jednu z nejlepších videoher vůbec. I když bych ji nikdy nenazval dokonalou, vždycky k tomu měla blízko a toto finální vydání ji k tomu ještě více přibližuje.

95 %

PlayStation Universe

Ne všechno je v této aktualizaci pro současnou generaci dokonalé, ale díky přídavkům, novým možnostem a vylepšením se tato verze hry zdá být kompletní. Navzdory zvláštnostem, které přicházejí s novou možností kamery, působí prezentace ve všech ohledech prostě skvěle. Dokonce umožňuje těm, kteří nestihli rozšíření, skočit do tohoto obsahu hned od začátku. Takto skvělá aktualizace oblíbené hry vychází zdarma, pokud již vlastníte původní hru, takže je téměř povinností pro každého, kdo má alespoň vzdálený zájem si ji znovu zahrát, nebo vyzkoušet úplně poprvé.

90 %

Push Square

Zaklínač 3 je i po více než sedmi letech od svého vydání mistrovským dílem. V propracovanosti postav a dialogů dosud nebyl překonán a množství poutavých questů je stále opravdu působivé. Ačkoli některé herní mechaniky už tak dobře nezestárly, není pochyb o tom, že kompletní edice je nejlepší verzí skutečně vynikajícího dobrodružství.

90 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama