Spawning systém nově ve StarCraftu 2
StarCraft 2 Novinka Spawning systém nově ve StarCraftu 2

Spawning systém nově ve StarCraftu 2

Michal Burian

Michal Burian

10

Pozvěte kamaráda, který nevlastní StarCraft 2, a zahrajte si s ním multiplayer.

Reklama

Blizzard do real-time strategie StarCraft 2 přidal Spawning systém, který byl populární ve Warcraftu 2 a původním StarCraftu. Ve zkratce jde o systém, který vám umožní přizvat do multiplayeru kamarády, kteří nevlastní StarCraft 2: Wings of Liberty, popřípadě jeho rozšíření Heart of the Swarm.

Spawning systém ve StarCraftu 2 tak zalepí mezeru, která vznikla při možnosti hrát zdarma omezenou verzi hry díky Starter edicí. Dobrou zprávou je, že se spawnující hráč bude moci hrát 2v2, 3v3 nebo 4v4 zápasy, stejně tak bude mít k dispozici všechny upravené mapy a kompletní Arcade.

Oproti tomu bude moci velet pouze jedné rase, konkrétně Terranům, stejně tak nebude mít přístup do singleplayerové části, 1v1 bitev a nebude se moci přidat do skupin, respektive klanů. I tak se ale může hráč díky Spawning systému zabavit na několik hodin.

Abyste Spawning systém mohli využít, musíte si stáhnout Starter Edition a poprosit kamaráda, který vlastní StarCraft II, aby vás pozval do hry. Nezapomínejte, že hrát můžete pouze ve skupině s kamarádem, který vás pozval.

Ze strany Blizzardu jde o vítaný krok, který má pochopitelně za cíl nalákat další hráče do plné verze StarCraftu II. Kdykoliv totiž můžete svou Starter edici upgradovat na plnou verzi. Více se o hře i Spawning systému dočtete na Battle.netu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama