Spuštěny předobjednávky PS3 verze Diabla 3
Diablo 3 Novinka Spuštěny předobjednávky PS3 verze Diabla 3

Spuštěny předobjednávky PS3 verze Diabla 3

Michal Burian

Michal Burian

33

Zdarma získáte Infernal helmu a bonusové zkušenosti.

Reklama

Blizzard sice ještě neoznámil, kdy hodlá konzolové verze Diabla III uvést na trh (ve vývoji je PlayStation 3 a PS4 verze). To mu však nebrání, aby spustil předobjednávky a upozornil na návrat akční RPG legendy.

Prozatím víme, že k předobjednávce PS3 verze hráči získají zdarma Infernal helmu (tu budete moci využít od první úrovně) a bonusové zkušenosti.

Cena PS3 verze byla stanovena na necelých 60 euro (cca 1542 Kč). Na konzolích budete moci hrát Diablo 3 v offline módu (na rozdíl od PC verze) a v kooperaci na jedné konzoli si bude fantasy svět užívat až čtveřice hráčů. Samozřejmostí je i co-op v on-line módu.

S offline módem však přichází další změna, odstraněna bude Aukční síň, kde PC hráči mohou nakupovat a prodávat předměty nalezené ve hře za reálné nebo in-game peníze. Blizzard rozhodnutí zdůvodnil tak, že když nebudou konzolové hráče nutit k neustálému připojení k internetu, tak automaticky nemohou kontrolovat předměty v aukci. I bez Aukční síně si ale budou moci hráči vyměňovat předměty. Chybět nebude seznam přátel, možnost pozvat někoho do hry a také chat. Konzolové verze byly celkově zrychleny, menu je přepracované, ve hře bude méně položek a ovládání si budete moci na svém DualShocku 3 přizpůsobit podle svých potřeb.

V našem obchodě Xzone.cz hru předobjednáte na PS3 a PS4 za 1498 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama