Stahujte zdarma Red Orchestru 2 ze Steamu, zůstane vám už napořád
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Novinka Stahujte zdarma Red Orchestru 2 ze Steamu, zůstane vám už napořád

Stahujte zdarma Red Orchestru 2 ze Steamu, zůstane vám už napořád

Martin Cvrček

Martin Cvrček

68

Pokud si do zítřejších 19:00 stáhnete nebo přidáte do knihovny Red Orchestru 2, zůstane vám napořád, a to zcela zdarma, navíc včetně většiny obsahu Rising Storm. To je nabídka, která se neodmítá.

Reklama

Vzpomínáte na skvělou vánoční akci, kdy Valve po dobu 24 hodin zdarma rozdávalo plnou verzi Left 4 Dead 2, která vám po aktivaci už zůstala? Nyní zkouší něco podobného studio TripWire Interactive, tvůrci Red Orchestry a Killing Floor, a rozdávají skvělou Red Orchestru 2: Heroes of Stalingrad.

Pokud tedy máte zájem o bezplatnou kopii Red Orchestry 2 (a my nepochybujeme, že máte), navštivte Store stránku hry na Steamu, kliknětě na tlačítko "Instalovat hru" a následně postupujte podle instrukcí. Tím se vám Heroes of Stalingrad přidá do vaší knihovny a tam už zůstane, aniž byste museli něco platit.

Jenom moc neváhejte, akce končí zítra v 19:00. Později už možnost bezplatné aktivace mít nebudete. Dobrá zpráva každopádně je, že zatím Steam není tak přetížený jako při L4D2 akci, takže tentokrát vás Red Orchestra 2 zdarma nebude stát nervy.

A také se připravte na to, že Heroes of Stalingrad neobsahuje plnou verzi přídavku Rising Storm. Což znamená, že sice obsah Rising Stormu budete moci hrát, ale s velmi omezeným arzenálem zbraní, konkrétně jen s puškami. Mapy a vše ostatní by ale mělo být přístupné.

S vlastnictvím Heroes of Stalingrad navíc získáte slevu na plnohodnotný Rising Storm, nemluvě o chystaném free weekendu, při němž si japonsky laděný dodatek můžete na víkend vyzkoušet v plné parádě a bez nutnosti platit.

O kvalitách Red Orchestry 2, kterou ještě od doby vydání navýšilo množství bezplatných aktualizací, se můžete přesvědčit díky naší recenzi. Stejně pozitivní verdikt si odnesl i Rising Storm. Red Orchestra 2 je zkrátka v FPS žánru skvělý zážitek, který by byla ostuda nezkusit, když vás nic nestojí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama