Star Citizen kompletně dostupné pro všechny, kteří přispěli
Star Citizen Novinka Star Citizen kompletně dostupné pro všechny, kteří přispěli

Star Citizen kompletně dostupné pro všechny, kteří přispěli

Michal Burian

Michal Burian

3

Konečně nerozhoduje to, kolik jste na ambiciózní vesmírný simulátor přispěli.

Reklama

Včera ráno jsme vás v jednohubkách k snídani informovali, že na vývoj ambiciózního vesmírného simulátoru Star Citizen přispělo již milion lidí. Celková částka? 92 750 059 amerických dolarů. Studio Cloud Imperium Games v čele s Chrisem Robertsem si tak na nedostatek financí na vývoj nemůže stěžovat. Pravděpodobně to byl impulz, aby tvůrci otevřeli obsah pro všechny hráče, kteří neváhali a přispěli. Konečně tak nerozhoduje to, kolik kdo přispěl, ani kdy přispěl. Bez rozdílů si všichni mohou užít stejný obsah z hry, která je stále ve vývoji.

„Každý, kdo koupil Star Citizen, může hrát bez obav a užívat si přístup ke kompletnímu obsahu. Už nemusíte kupovat přístup do Star Marine, nepotřebujete pass do alfy verze 2.0... ani žádnou další platbu pro moduly,“ dočteme se v oficiálním prohlášení Robertse. Navíc hráči, kteří si koupili přístup do alfy, dostanou 10 000 UEC (herní kredity, in-game měna). Majitelé samostatného Arena Commander passu budou odměněni pěti dolary pro nákup in-game předmětů.

Pokud budou chtít vývojáři otestovat nějaký nový obsah na menším počtu hráčů, vyberou si k tomu speciální server. Vyplácení začne až za nějaký čas, Cloud Imperium Games musejí nejprve připravit systém, který se o to postará.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama