StarCraft 2: Heart of the Swarm až později
StarCraft Novinka StarCraft 2: Heart of the Swarm až později

StarCraft 2: Heart of the Swarm až později

Michal Burian

Michal Burian

10

Ve svém projevu na GDC Online v Texasu se projektový ředitel Battle.net, Craig Canessa, rozpovídal a naznačil, kdy máme očekávat expanzi real-time strategie StarCraft II.

Reklama

Pokud očekáváte StarCraft 2: Heart of the Swarm, tak vás hned na začátku musíme upozornit, že si ještě nějaký čas počkáte. Craig Canessa totiž zmínil, že druhá část této real-time strategie vyjde nejdříve za 18 měsíců. Znamená to tedy, že Heart of the Swarm máme očekávat někdy v březnu nebo v dubnu roku 2012, což je orientační, ale zase lepší než datum u Diabla III; v několika příštích letech.

Podle jeho slov před uvedením Heart of the Swarm musí Battle.net projít mírnou rekonstrukcí, která umožní nabídnout lepší obchodování, záznamy bitev a modernizované profily. Zajímavé však je, že Canessa slíbil odhalení expanze už na letošním BlizzConu, tedy mezi 22. a 23. říjnem.

Závěrem připomeňte, že druhá kapitola StarCraftu II se má na konflikt dívat ze strany slizkých Zergů. Zatímco první nabízí kampaň za Terrany a slíbena byla také třetí. Ta nese název Legacy of the Void a bude patřit Protossům. Pokud to však půjde takhle dál, tak se třetí expanze dočkáme až někdy v roce 2014…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama