StarCraft 2: Legacy of the Void oficiálně představeno
StarCraft 2 Novinka StarCraft 2: Legacy of the Void oficiálně představeno

StarCraft 2: Legacy of the Void oficiálně představeno

Michal Burian

Michal Burian

22

Úchvatný filmeček, spoustu detailů a gameplay záběry.

Reklama

Blizzard na letošním BlizzConu nepředstavil pouze svou novou multiplayer first-person střílečku Overwatch, ale rovněž dlouho očekávaný závěrečný díl trilogie real-time strategie StarCraft 2. Jak jistě fanoušci vědí, nese podtitul Legacy of the Void a uzavře trilogii.

Legacy of the Void se pochlubí zbrusu novou singleplayerovou kampaní zaměřenou na Protosse, novým kooperačním módem Archon a multiplayerovými bitvami, kde bude k vidění několik nových hratelných jednotek.

V režimu Archon dostanou dva hráči na starost jednu základnu a jednotky a bojovat budou proti dalším dvěma hráčům. Druhým novým multiplayerovým módem je Allied Commanders. V zásadě jde o kooperaci, kde budete spolupracovat se svým kamarádem a stanete se velitelem StarCraft ságy. Každý velitel má své vlastní schopnosti a upgrady se speciálními bonusy pro své jednotky. To vše budete moci dělat ve speciálních scénářích, kde budete společně levelovat schopnosti svých velitelů a porážet jednoho protivníka za druhým.

Zpět ale k samotné kampani. Ta bude zaměřena na naštvané Protosse, kdy se Artanis a Zeratul snaží sjednotit svůj národ v intergalaktickém boji o přežití proti starověkému zlu z prázdnoty.

Ve hře budou zahrnuty nové multiplayerové jednotky, stejně tak nové upgrady pro velitele a mnoho dalšího. Navíc se vrátí Lurker od Zergů a Protossové mají novou zbraň nazvanou Disruptor.

Pro hraní Legacy of the Void nemusíte vlastnit Wings of Liberty nebo pokračování Heart of the Swarm.

První obrázky a artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama