StarCraft 2 nejprodávanější hrou v UK
StarCraft 2 Novinka StarCraft 2 nejprodávanější hrou v UK

StarCraft 2 nejprodávanější hrou v UK

Michal Burian

Michal Burian

5

I bez recenzí se dají hry prodávat. Minulý týden to dokázal Blizzard s real-time strategií StarCraft II: Wings Of Liberty. Ta se bez sebemenších problémů stala nejprodávanější hrou ve Velké Británii za 30. týden.

Reklama

Blizzard zvolil velmi zajímavou až nevšední taktiku. Kvůli službě Battle.net nedovolil žádnému novináři, aby mohl začít StarCraft 2: Wings Of Liberty hrát před vydáním a tím pádem se všichni recenzenti pustili do hraní až 27. července letošního roku, což znamená, že první recenze se začaly objevovat až koncem minulého týdne. I tak se však StarCraft 2 prodává skvěle a bez sebemenších problémů se stal nejprodávanější hrou v UK za 30. týden.

Na druhém místě se umístila arkáda Toy Story 3 a o chlup hůř je na tom westernová akce Red Dead Redemption od Rockstar Games. Níže si pak můžete prohlédnout deset nejprodávanějších her:

01. StarCraft II: Wings Of Liberty (Activision)02. Toy Story 3 (Disney)03. Red Dead Redemption (Rockstar)04. Dance On Broadway (Ubisoft)05. Lego Harry Potter: Years 1-4 (Warner)06. Just Dance (Ubisoft)07. Dragon Quest IX (Square Enix)08. Call Of Duty: Modern Warfare 2 (Activision)09. Super Mario Galaxy 2 (Nintendo)10. Battlefield: Bad Company 2 (EA)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama