StarCraft 2 ve druhé betě již v červenci + nové detaily
StarCraft Novinka StarCraft 2 ve druhé betě již v červenci + nové detaily

StarCraft 2 ve druhé betě již v červenci + nové detaily

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Po bujaré výstavě E3 se objevilo několik čerstvých informací o chystaném návratu legendy v podobě druhého dílu sci-fi strategie StarCraft. Dočkáme se nového integrovaného chatu i druhé fáze bety.

Reklama

Jak už bylo zmíněno výše, Blizzard se rozhodl doplnit hru o privátní chatovací kanály krátce po jejím vydání (nejspíše formou patche). Dlouze vyprošované chatovací kanály nebyly přítomné v betě ani se nestíhají dokončit k datu vydání, takže budou přidány později. To samozřejmě velmi pomůže hráčům organizovat a komunikovat s přáteli, klany, skupinami a nabídne více možností.

K tomu slibují tvůrci také druhou fázi hratelné bety, která se má spustit na začátku července. Spekulace mluví o 1.červenci, Blizzard však tuto informaci zatím nepotvrdil. Tato druhá fáze by měla trvat několik týdnů a jemně vklouznout do vydání samotné hry.

Nakonec Blizzard oznámil, že budou moci hráči ze Severní Koreje, kteří již mají aktivní účet ve World of Warcraft hrát i StarCraft 2 s využitím stejného herního času. Titul bude také v Koreji exkluzivně v prodeji v digitální podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama