StarCraft II vám usmaží PC, je potřeba oprava
StarCraft Novinka StarCraft II vám usmaží PC, je potřeba oprava

StarCraft II vám usmaží PC, je potřeba oprava

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

GameInformer podává hlášení o několika nehodách, jež potkaly hráče nejnovější sci-fi strategie od Blizzardu. Jedná se o nezdravé přehřívání hardwaru vašeho plechového miláčka, které může vést k nešťastnému konci. Naštěstí existuje jednoduché řešení.

Reklama

Blizzard chybu přiznal a vysvětlil, že se jedná o problém s renderovaným menu, jenž je velmi bohaté na detaily a animace. Tato oblast hry totiž nemá limitovanou rychlost snímků, což může vést k nemalému přehřívání.

Naštěstí to může každý velmi jednoduše vyřešit. Stačí zajít do složky Dokumenty, dále do složky hry (StarCraft II) a tam najít textový soubor Variables. Pak už jen stačí jej otevřít v poznámkovém bloku a na konec přidat následující dva řádky:

frameratecapglue=30 frameratecap=60

Pak už si můžete nerušeně užívat bitevní vřavy. Blizzard také uvolnil premiérový patch na verzi 1.0.1, ve kterém opravuje několik menších bugů, ukládání kampaně a zvukovou absenci na systémech 7.1. Patch si můžete stáhnout z oficiálních stránek Battlenetu. Doufáme, že jsme vás zachránili od nepříjemností a přejeme hodně úspěchů na bojišti. Recenzi očekávejte již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama