Střílečka Overwatch od Blizzardu vyjde na jaře 2016 nejen pro PC
Overwatch Novinka Střílečka Overwatch od Blizzardu vyjde na jaře 2016 nejen pro PC

Střílečka Overwatch od Blizzardu vyjde na jaře 2016 nejen pro PC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

57

Týmová střílečka od Blizzardu se podívá i na konzole PlayStation 4 a Xbox One. <strong>Aktualizace:</strong> Nakonec půjde o placenou hru, k dispozici bude i sběratelská edice.

Reklama

Update: Informace o vydání Overwatch na konzole se samozřejmě potvrdily. Hra ale nebude free-to-play, jak mnozí předpokládali, nakonec půjde o klasický placený titul. Základní verze pro PC vás vyjde na 40 dolarů, Origins Edition pro PC, PS4 a Xbox One bude stát 60 dolarů. Bonusem za předobjednávku je Noire Skin pro hrdinu Widowmaker.

Jak je u Blizzardu zvykem, chybět nebude ani sběratelská edice. Ta má na sobě cenovku 129,99 dolarů a kromě všeho, co nabízí Origins edice, se pochlubí soundtrackem, knihou Visual Sourcebook, což bude nejspíš obdoba artbooku, a soškou vojáka.

Původní zpráva (6. 11. 2015 13:01): Na konci října jsme vás informovali, že se ve zdrojovém kódu oficiální stránky Overwatch objevila zmínka o tom, že hra vyjde nejen na PC, ale také na konzole. Dnes přichází ono očekávané potvrzení. Overwatch vyjde na jaře 2016 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hry bychom se měli dočkat před 21. červnem 2016.

V prodeji bude "Origins Edition" za 60 dolarů. Ta přinese tematický obsah pro další hry od Blizzardu, konkrétně následující: Heroes of the Storm - Tracer Hero, World of Warcraft - Baby Winston Pet, StarCraft II Portraits, Hearthstone Cardback a Diablo III - Mercy Wings. Dále 21 hrdinů a pět skinů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama