Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls startují koncem října
Novinka Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls startují koncem října

Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls startují koncem října

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Superdimenzionální válka pomalu začíná!

Reklama

Idea Factory International nám konečně oznámili datum vydání hry Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls. Kromě klasické digitální verze ale půjde hru koupit pro PS Vitu i v krabičce a to konkrétně od 21. října. A je také kompatibilní s PlayStation TV.

Tento projekt vznikl spoluprací mezi ASCII Media Works’ Dengeki Bunko a společností SEGA. Sega Hard Girls jsou navíc vytvořeny podle různých konzolí Segy, včetně Dreamcastu, Sega Saturnu a Mega Drive. Tyto polidštěné konzole mají každá charakteristickou osobnost a protože jde o spin-off série Neptunia, spojí se tentokrát s Neptun a IF a díky tomu vzniká úplně nové dobrodružství.

Náš příběh začíná v tajemných sálech bývalé knihovny. The Grand Library uchovává ve svých regálech celou historii světa. Legenda říká, že pokud by někdo manipuloval s jednotlivými knihami, je tady možnost, že by byla minulost sama sebou kompletně přepsána.

Knihovnu ale objevuje odvážná hrdinka, známá pod jménem IF. Bohužel překročí práh této uctívané místnosti, protože toho o zdejší knihovně věděla opravdu málo. V jednu chvíli se ji před očima rozpoutá katastrofa doslova historických rozměrů. Knihy začnou postupně z regálů knihovny mizet a stejně tak, jak se začnou ztrácet dějiny zdejšího světa. Důvody, proč se to tak děje, jsou zahaleny tajemstvím.

IF se proto vydává na cestu napříč časem. Není ale jisté, že bude schopna spolupracovat se Sega Hard dívkami, a také bohyněmi, a obnovit ztracenou historie. Budou skutečně schopny zachránit svět?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama