Těšte se na "novou" Neptunii, Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls přichází
Novinka Těšte se na "novou" Neptunii, Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls přichází

Těšte se na "novou" Neptunii, Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls přichází

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Staňte se IF a najděte ztracenou historii Velké knihovny.

Reklama

Pro všechny milovníky série Neptunia přichází menší změna v obsazení v podobě hry Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls. Idea Factory International oznámili vydání tohoto PS Vita titulu koncem roku v Severní Americe i Evropě. Distribuovat se bude jak fyzicky, tak digitálně.

Tato RPG adventura postaví hráče do role IF, která se ocitá na postu obránce poté, co se obvyklá hrdinka série Neptunia, tedy Neptune, přemění do podoby motorky. Za pomoci Sega Hard Girls se bude IF pokoušet obnovit ztracenou historii Grand Library. Hra slibuje "intenzivní" bojový systém, který umožňuje hráčům měnit třídy postav nebo využít takzvaný Fever Time a získat tak výhodu v boji.

Tento projekt vznikl spoluprací mezi ASCII Media Works’ Dengeki Bunko a společností SEGA. Sega Hard dívky jsou tvořeny podle různých konzolí Segy, včetně Dreamcastu, Sega Saturnu a Mega Drive. Tyto polidštěné konzole jsou teď dívky, mající charakteristickou osobnost a také odvahu a tentokrát se spolčí s Neptun a IF a díky tomu vznikne také zcela nové dobrodružství.

Náš příběh začíná v tajemných sálech bývalé knihovny. The Grand Library uchovává ve svých regálech celou historii světa. Legenda říká, že pokud by někdo manipuloval s jednotlivými knihami, existuje možnost, že by byla minulost sama sebou kompletně přepsána.

Knihovnu ale objevuje odvážná hrdinka, známá jako IF a překročí práh této uctívané místnosti. Bohužel toho věděla málo a před jejíma očima se rozpoutá katastrofa historických rozměrů. Knihy začaly z regálů knihovny mizet a stejně tak se ztrácí dějiny světa. Důvody, proč se to tak děje, jsou zahaleny tajemstvím.

IF se proto vydává na cestu napříč časem. Není ale jisté, že bude schopna spolupracovat se Sega Hard dívkami a bohyněmi a obnovit ztracenou historie. Budou skutečně schopny zachránit svět?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama