Testování Red Dead Online začne již zítra
Red Dead Redemption 2 Novinka Testování Red Dead Online začne již zítra

Testování Red Dead Online začne již zítra

Jan Kalný

Jan Kalný

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Do bety se dostanete v průběhu týdne v závislosti na tom, kdy jste hru poprvé spustili.

Reklama

Čekání na Red Dead Online byl pro mnohé opravdu těžký úkol. Hlavně z toho důvodu, že jsme do teď tak úplně nevěděli, kdy přesně jsme se plánované bety měli dočkat. Z listopadu se stala druhá polovina, z druhé poloviny zase konec měsíce. Fakt, že vývojáři z Rockstaru o všech informacích mlčeli navíc mohlo naznačovat, že by došlo k nějakému odkladu.

Na ten nakonec nedošlo a betaverze Red Dead Online se skutečně spustí ještě tento měsíc, jak tvrdí magazín Variety. Do ní se přitom dostane každý vlastník samotné hry, a to ve vlnách.

  • Pokud vlastníte Ultimate edici hry, můžete se na přístup těšit už zítra kolem půl třetí odpoledne.
  • Pokud vlastníte Special nebo standardní edici hry a spustili jste jí v den vydání (tedy 26. října), přístup do bety můžete vyhlížet během středy.
  • Pokud jste hru spustili až krátce po jejím vydání, kdykoliv mezi 27. až 29. říjnem, do bety se dostanete až ve čtvrtek.
  • A pokud patříte mezi opozdilce a hru jste si poprvé zahráli až po 29. říjnu, tak se do Red Dead Online dostanete v pátek.

Podle všeho má beta Red Dead Online skutečně sloužit k testování, nikoliv jako demoverze, takže máme očekávat problémy a během následujících týdnů a měsíců různé opravy a úpravy. Beta přitom nebude běžet po omezený čas a přímo přejde do plné verze, až bude všechno připravené.

Z toho mála, co Rockstar prozradil, se také máme těšit na možnost založit a připojit se do ozbrojených sborů, de facto gangů až o sedmi hráčích, kteří spolu „mohou vlastnit camp, lovit a rybařit, navštěvovat města, útočit na ostatní gangy a jejich úkryty, hledat poklady, plnit mise a interagovat se známými postavami napříč pěti státy, bojovat proti ostatním psancům ve spontánních nebo předpřipravených bitvách, poměřovat síly s ostatními hráči a celými gangy v nejrůznějších výzvách a spousta dalšího.”

Vypadá to, že ambice Red Dead Online skutečně nechybí.

Red Dead Redemption 2 objednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama