The Elder Scrolls: Blades dorazí až v prvním čtvrtletí 2019
Novinka The Elder Scrolls: Blades dorazí až v prvním čtvrtletí 2019

The Elder Scrolls: Blades dorazí až v prvním čtvrtletí 2019

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Apple iOS Android Android

S vydáním mobilního přírůstku do série The Elder Scrolls se původně počítalo na letošní podzim.

Reklama

The Elder Scrolls: Blades spadá do oblasti mobilních her, které obvykle nejsou přijímány s kdovíjakým nadšením (Blizzard by se svým Diablem Immortal mohl vyprávět). Přesto prezentaci hry na letošní E3 následovaly pozitivní ohlasy a mnozí fanoušci ságy The Elder Scrolls se jistě začali těšit na to, až se letos na podzim dostanou do role příslušníka frakce Čepelí, kterého čeká boj, průzkum prostředí i obnova města. Nakonec si ale budeme muset počkat o něco déle.

Vydání The Elder Scrolls: Blades bylo posunuto na první čtvrtletí 2019, což Bethesda včera oznámila na sociálních sítích. Stále přitom platí, že bude hra k dispozici na mobilních telefonech a tabletech se systémy iOS a Android, byť se v minulosti hovořilo o tom, že bychom se časem s Blades setkali i na „velkých“ platformách.

S ohledem na to, že jsme v poslední době o hře neslyšeli nic nového, se odklad dal očekávat, nyní je tedy potvrzen. Zbývá otázka, proč k posunu data vydání došlo. Prvním podezřelým je samozřejmě špatně přijatý Fallout 76, který je nakonec jediným samostatným produktem, jenž Bethesda letos uvedla na trh. Kdekdo předpokládá, že tvůrci Blades byli přesunuti k novému Falloutu, ať už před nebo po vydání, a to v rámci snahy zažehnat a napravit neuspokojivý stav, v jakém se populární terč internetových kritiků momentálně nachází. I odklad online režimu Typhon Hunter pro Prey, na nějž snad dojde do konce roku, je koneckonců nezřídka přisuzován výpomoci studia Arkane s vývojem Falloutu 76. Aktuálně jde však jen o spekulace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama