The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II vychází 11. listopadu
Novinka The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II vychází 11. listopadu

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II vychází 11. listopadu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Na Evropu se dostane až dva měsíce po Severní Americe.

Reklama

Dva roky po vydání hry The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II v Japonsku se konečně i Evropa dočká 11. listopadu tohoto roku své lokalizované verze. Smutné je, že k onomu dojde až dva měsíce po jejím vydání v Severní Americe (zde vychází už 6. září). U nás pak půjde zakoupit pro PlayStation 3 a PS Vitu díky vydavateli NIS America digitálně i v krabičce.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II začíná měsíc po Trails of Cold Steel. Nabízí díky systému Arcus rychlý, taktický, turn-based boj obohacený o nové možnosti. Pro pohyb po herním světě byl přidán systém Overdrive, zahrnující nové dopravní prostředky, a to jak pozemní tak i létající. Potkáte nové spojence, budete čelit novým nebezpečím a snažit se v zemi obnovit pořádek. Hra nabízí také cross-save funkci mezi PS Vita a PS3 verzemi.

Toto pokračování si pamatuje minulost. Za krátkou větou stojí obyčejná schopnost hry načíst data z předchozího dílu Trails Cold Steel. Za ně dostanete bonusy do statistik postav a také další předměty do výbavy. Zároveň si tak hra pamatuje vztahy mezi postavami, vytvořené vámi v průběhu doby strávené na vojenské akademii Thors.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama