This War of Mine má datum vydání
This War of Mine Novinka This War of Mine má datum vydání

This War of Mine má datum vydání

Michal Burian

Michal Burian

9

Ukáže nám válku z pohledu civilistů <strong>+ nový trailer</strong>.

Reklama

Dozvěděli jsme se datum vydání zajímavého survival projektu od tvůrců strategie Anomaly. V polském studio 11 bit se připravuje This War of Mine. Půjde o titul, který nám má ukázat válku z druhé strany barikády - z očí civilistů.

Ve hře převezmete kontrolu nad skupinkou civilistů, kteří budou nuceni bojovat o přežití v obléhaném městě. Během dne si budete muset dávat velký pozor na aktivní odstřelovače, budete tak pečovat o raněné nebo upravovat místnosti v budově. V noci se potají vydáte hledat potřebné věci jako je jídlo, léky či zbraně.

,,V This War Of Mine budete muset učinit rozhodnutí, která budou znamenat život nebo smrt. Budete muset chránit civilisty, občas ale někoho obětujete, abyste získali něco potřebného. Během války je tohle všechno možné, nejsou žádná dobrá nebo špatná rozhodnutí. Musíte hlavně přežít,“ dočetli jsme se ve starší tiskové zprávě.

Pokud vás hra zaujala, tak vyjde 14. listopadu. Na Steamu bude cena stanovena na 20 dolarů (cena v eurech zatím nebyla potvrzena), nebo můžete využít předobjednávky u Games Republic a získat Steam klíč o 10 procent levněji.

Zároveň s datem vydání jsme se dočkali prvního gameplay traileru, ve kterém uvidíte každodenní činnosti přeživších. Musejí najít potraviny, léky a hlavně se vyhnout nepřátelským vojákům.

Steam uvádí minimální a doporučené hardwarové nároky. Pokud jsou správné, tak hra bude podporovat Windows XP SP3 (32bit), procesor Intel Core 2 Duo 2.4 nebo AMD Athlon X2 2.8 GHz, 2 GB RAM a GeForce 9600 GS nebo Radeon HD 4000 se Shader Model 3.0 a 512 MB VRAM.

U doporučených je pak uveden Windows 7, Intel Core 2 Quad 2.7 GHz nebo AMD Phenom(TM)II X4 3 GHz, 4 GB RAM, GeForce GTX 260 nebo Radeon HD 5770 s 1024 MB VRAM a podporou Shader Model 3.0.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama