THQ Montreal se bude podílet na Homefrontu
Homefront Novinka THQ Montreal se bude podílet na Homefrontu

THQ Montreal se bude podílet na Homefrontu

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

4

Vedení vydavatelského domu THQ prozradilo, že nově zformované studio v Montrealu se bude společně s newyorskými Kaos Studios podílet na Homefrontu <strong>+ gold status</strong>.

Reklama

Na GDC o tom promluvil Dave Davis, jenž Homefront vůbec poprvé označil za sérii. Že se dočkáme dalšího dílu se sice tak nějak očekávalo, avšak teprve až nyní se k tomu THQ otevřeně přiznalo.

"Kdekoliv sídlí talentovaní lidé, otevřeme studio," nechal se slyšet Davis. "Většina z nich nicméně zatím byla odesílána do New Yorku."

O případném zavření a přesunutí Kaos nicméně Dave mlčel. Přiznal ale, že vývojáři s montrealskou pobočkou částečně spolupracovali už na aktuálním Homefrontu.

Zároveň s touto informací jsme se dozvěděli, že Homefront získal status Gold. To v praxi znamená, že byly na hře ukončeny veškeré práce a v současné době tak titul putuje do lisoven a následně rovnou k obchodníkům po celém světě.

"Homefront má výborně našlápnuto k tomu, aby se stal naší nejúspěšnější originální značkou," věří Danny Bilson, ředitel vydavatelského domu THQ.

"Studio Kaos strávilo tři roky budováním first-person střílečky, jež obstojí i ve srovnání s těmi nejlešpími v daném žánru a nabídne unikátní singleplayerový i multiplayerový zážitek."

Pro pořádek dodejme, že titul vychází 15. března, u nás 18. téhož měsíce, na všechny podporované platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama