Trilogie inSANE by mohla zabrat 10 let, říká Bilson
inSANE Novinka Trilogie inSANE by mohla zabrat 10 let, říká Bilson

Trilogie inSANE by mohla zabrat 10 let, říká Bilson

Michal Maliarov

Michal Maliarov

17

Na nedávných cenách VGA 2010 představil režisér Guillermo Del Toro svůj nový herní horor Insane. Danny Bilson z THQ předpovídá, že mu celá trilogie může trvat až 10 let.

Reklama

„Je to epický projekt. Bude trvat osm až deset let kompletně vytvořit tři kapitoly této hry,“ řekl Bilson v rozhovoru pro StuffWeLike. Del Toro pak dodal, že je první hra ve vývoji pouhých šest měsíců, což je ještě pěkná štreka k předpokládanému datu vydání v roce 2013. Slavný režisér nás také opět utvrdil v tom, že to myslí vážně a hodlá se naučit umění herního vývoje po svém.

„Myslím že to, co lidé potřebují pochopit, když jdou z takového média, jako jsou filmy do jiného je fakt, že videoherní průmysl je úplně jiný,“ řekl Del Toro. „Pravidla jsou jiná, způsob, jakým vyprávíte příběh je jiný. Nemůžete přijít do herního světa a využít stejných pravidel. Jsem tu, abych se učil a dělal nějaké šílenosti.“

Inu, pokud šílenosti dopomohou k pořádnému hororu, budeme jen rádi. Po kvalitních Resident Evilech a Silent Hillech tu totiž chcípl pes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama