TripWire přibližuje nový obsahový update Killing Floor 2
Killing Floor 2 Novinka TripWire přibližuje nový obsahový update Killing Floor 2

TripWire přibližuje nový obsahový update Killing Floor 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Early Access verze Killing Floor 2 se brzy dočká aktualizace Incinerate ‘N Detonate, která zahrne například perk Demolitions nebo možnost držet v každé ruce pistoli.

Reklama

Jak známo, studio TripWire Interactive je ohledně vývoje Killing Floor 2, které se nyní nachází v Early Access období, dost sdílné. Prakticky každý týden se s hráči podělí o nějaké detaily, přičemž někdy jde o více zajímavé informace, jindy méně.

Tentokrát tu máme bližší detaily o aktualizaci Incinerate ‘N Detonate a s ní spojeném perku Demolitions. Ve zprávě se můžete podívat na rozpis jednotlivých úrovní, po kterých můžete s Demo perkem stoupat. Úrovní je jako vždy pět a na každé můžete zvolit jeden ze dvou směrů spojených například s větší odolností proti výbuchům, větší účinností vašich zbraní nebo se specialitou v podobě škod, které napácháte v momentě, kdy zemřete.

Další novinkou spojenou s novým updatem je možnost koupě dvou 9mm pistolí do každé ruky, takže můžete konečně řádit jako za časů prvního Killing Floor. Akimbo se zatím omezuje jen na zmíněné pistole ráže 9 mm, ale dá se očekávat, že postupem času tuto možnost dostanou další příruční zbraně.

Na nově vydaném screenshotu si nicméně můžete všimnout změny spojené se zaměřením, která spočívá v tom, že při snaze o zaměření prostě vaše postava využije mířidla na jedné z pistolí a s druhou bude střílet více od boku. Což by mohlo být dost zajímavé řešení.

Každopádně to vypadá, že vývoj Killing Floor 2 míří správným směrem a vývojáři se nijak zvlášť neflákají. Tudíž máme velkou naději, že Early Access období bude opravdu využité pro správné účely a hra v něm nebude tvrdnout léta, zatímco se tvůrci někde flákají. Něco takového je bohužel běžným jevem spojeným s Early Access, ale nové Killing Floor se zatím typickým chybám vyhýbá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama