Trochu jiná Alenka v říši divů od pomocníků LittleBigPlanet
Novinka Trochu jiná Alenka v říši divů od pomocníků LittleBigPlanet

Trochu jiná Alenka v říši divů od pomocníků LittleBigPlanet

Michal Burian

Michal Burian

5

Zveřejnili i debutový trailer. Hra bude o mladé dívce, která se snaží uniknout z podvodního labyrintu plného monster.

Reklama

Švédské studio Tarsier, které vypomáhalo s vývojem série LittleBigPlanet, odhalilo svůj nejnovější samostatný projekt. Jde o napínavou dobrodružnou hru jménem Hunger, která se bude soustředit na mladou dívku Six, která musí uniknout z podvodního labyrintu plného všelijakého nebezpečí a monster. Do něho se dostalo v devíti letech, kdy ji unesli z domova, aby pracovalo v The Maw. To je již zmíněný podmořský resort pro mocnou elitu. Jednoho dne se naskytne šance pro útěk. Six se vydává do bizarního a nepředvídatelného světa The Maw.

O Hunger tvůrci tvrdí, že jde o napínavou dobrodružnou hru, která si klade za cíl přinést hráčům vzrušující okamžiky s hutnou atmosférou a možností prozkoumat okolí. Six byla původně normální dívka, dostala se do podivného světa, kde je vše příliš velké nebo ona příliš malá. Na první pohled Hunger připomíná Alenku v říši divů.

Hunger je v současné době v pre-produkci, brzy by měl být na světě první prototyp. Vydání je naplánované po dokončení všech prací pro PC a nespecifikované konzole. Datum vydání zatím neznáme.

První obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama