Tvůrci Halo pracují na online hře pro PC a konzole
Novinka Tvůrci Halo pracují na online hře pro PC a konzole

Tvůrci Halo pracují na online hře pro PC a konzole

Michal Burian

Michal Burian

4

Studio Bungie, autoři uznávané akční série Halo, vyvíjí konzolovou a PC online hru, potvrdil to snímek zachycující obrazovku nadcházejících titulů vydavatelské společnosti Activision na prezentaci + detaily.

Reklama

Je-li to pravda, bude tento připracovaný titul první interně vyvinutou PC hrou studia Bungie od roku 2001 (PC porty Halo 1 a druhého dílu svěřil Microsoft externímu vývojářskému týmu).

Že v Bungie pracují na online střílečce si myslíme již od října aktuálního kalendářního roku, kdy Joe Staten, kreativní ředitel, na výstavě Game Developers Conference Online 2010 v Texasu řekl následující: "Nebylo by skvělé, kdybychom mohli vytvořit svět, který by tu byl pro vás vždycky?"

Olej do ohně přilévá také vedení Activision, přesněji Thomas Tippl. Ten kolegům z IGN v rozhovoru řekl, že by s Bungie nepodepsali smlouvu, pokud by nebyli přesvědčeni, že má vývojářský tým zkušenosti a znalosti, aby vytvořil nejlepší online hru a byl schopen spolupracoval s tvůrci Call of Duty a lidmi z Blizzardu. World of Warcraft tým z Blizzardu dokonce prozradil, že je ochoten pomoci Bungie s prací na MMO titulu.

Osobně si myslím, že když si všechny výše napsané informace spojíte dohromady, nebudete už mít žádné pochybnosti; studio Bungie opravdu dělá na online střílečce, která bude odhalena na E3 2011 v Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama