Tvůrci modu Portal Stories oznamují Portal Stories: VR
Novinka Tvůrci modu Portal Stories oznamují Portal Stories: VR

Tvůrci modu Portal Stories oznamují Portal Stories: VR

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Projekt určený pro virtuální realitu má nabídnout zcela nový způsob, jak zažít úvod úspěšné modifikace.

Reklama

Portal Stories: Mel je bezesporu jedním z nejpovedenějších modů, jaké se v poslední době objevily, a dost možná i vůbec nejlepším modem pro Portal 2. A nyní bude k dispozici také ve virtuální realitě. Nebo alespoň jeho úvod.

Včera došlo k oznámení projektu Portal Stories: VR, který hráčům dovolí užít si úvod modifikace ve virtuální realitě. Zájemce tedy čeká možnost netradiční procházky po Aperture Science v dobách jejího rozkvětu. Pokud jste si Portal Stories: Mel alespoň na chvíli vyzkoušeli, tak určitě víte, co budete moci ve VR obdivovat.

Portal Stories: VR bude samozřejmě k dispozici zdarma, a to v průběhu dubna, přičemž k hraní potřebujete HTC Vive. Zajímavé je, že VR verzi nepohání Source engine, na němž jede samotný mod, ale Unreal 4.

Svůj projekt ze světa Portalu určený pro virtuální realitu chystá i samotné studio Valve. Bezplatná kolekce The Lab, která sestává z několika experimentů demonstrujících možnosti virtuální reality při pohybu v místnosti, je právě prezentován na GDC 2016. Na několika zahraničních webech se už objevily dojmy, většinou pochvalné, na oficiální materiály ale ještě čekáme. Datum vydání The Lab je stanovené na jaro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama