Tvůrci Project Cars chystají hru s hollywoodskou licencí
Novinka Tvůrci Project Cars chystají hru s hollywoodskou licencí

Tvůrci Project Cars chystají hru s hollywoodskou licencí

Michal Burian

Michal Burian

11

Říkal někdo Rychle a zběsile?

Reklama

21. dubna jsme vás v Jednohubkám k snídani informovali o vnadění šéfa britského studia Slightly Mad, který naznačil další velký projekt, který nemá nic společného s Project Cars 2. Podle slov Iana Bella má jít o novou značku. Po dvou týdnech přichází další střípky.

Ian Bell nejprve potvrdil, že půjde tak trochu o závodní hru, což signalizuje, že jen o závodech tenhle titul nebude. V další části rozhovoru pro GTPlanet padlo, že Slightly Mad Studios podepsali víceletou smlouvu s blockbusterovou hollywoodskou franšízou, která v budoucnu povede k několika hrám.

Na další informace si musíme ještě několik měsíců počkat. Jak ale jistě všichni víme, tvůrci Project Cars spolupracují se společností Bandai Namco. Ta v minulosti zkoušela tituly s licencí Fast and Furious. Je tady možnost, že právě o licenci Rychle a zběsile půjde. Ostatně, jaká další slavná hollywoodská značka by se k Slightly Mad Studios hodila? Zároveň nejnovější díly této filmové série nahrávají vyjádření Bella, jenž řekl, že nepůjde jen o závodění. Rychle a zběsile začínalo jako film o pouličních závodech, postupně se ze série ale staly akční závody, které diváky lákají mnohem více. Svědčí o tom stále větší a větší příjmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama