Tyhle postavy vám budou dělat společnost v RPG The Technomancer
Novinka Tyhle postavy vám budou dělat společnost v RPG The Technomancer

Tyhle postavy vám budou dělat společnost v RPG The Technomancer

Michal Burian

Michal Burian

16

Budou vám pomáhat a umožní vám splnit řadu vedlejších misí. <strong>Nově trailer s českými titulky</strong>.

Reklama

Před měsícem nám vývojáři ve videu ukázali tvorbu postavy, postupné vylepšování hrdiny, morální volby a došlo i na akci a schopnosti hlavní postavy. Dnes se podíváme na společníky, kteří vás budou doprovázet a pomáhat vám při dobrodružství na Marsu.

Společníci obohatí herní mechanismy o interakci a vztahy. Každý společník má svůj vlastní příběh. Seznamovat se s nimi budete postupně. Některý bojovník se k vám přidá z loajality, jiný jen z pouhé příležitosti nebo v tom sehraje roli důsledek nešťastných událostí. Bude jen na vás, jak to celé dopadne a hlavně koho si nakonec vezmeme sebou, aby vás doprovázel při průzkumu a boji. Vybrat si můžete jen dva společníky. Vyplatí se vybírat pečlivě, každý má jedinečný bojový styl a související doplňky, včetně speciálních talentů - crafting, znalost vědy nebo otevírání zámků. Výběr společníků má tak vliv na další průběh hry.

Krom toho všeho mají společníci svůj vlastní život. Budou vás žádat o pomoc či o laskavost. Pokud se jim rozhodnete pomoci, čeká vás řada speciálních misí, v nichž se dozvíte více o jejich minulosti. Jde o obohacení hlavního příběhu o další hodiny hraní. Zároveň se zlepší vás vztah se společníky, což se vyplatí. Každý společník bude postupně získávat lepší úroveň a bude mít i vlastní inventář. Kdykoliv můžete tento inventář spravovat a zvolit, jaké zbraně a zbrnění má konkrétní postava využívat. Tím zvýšíte šanci na přežití.

Počítat rovněž musíte s tím, že každý společník má své vlastní názory, morální kodex a jinak se chová. Pokud se k nim budete špatně chovat, mohou opustit vaší skupinu.

The Technomancer vyjde 28. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama