Tým Deana Halla pracuje na nové multiplayerové hře
Out of Ammo Novinka Tým Deana Halla pracuje na nové multiplayerové hře

Tým Deana Halla pracuje na nové multiplayerové hře

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Před několika dny navíc Hall a jeho kolegové zdárně dokončili VR titul Out of Ammo.

Reklama

Jak známo, tvůrce DayZ Dean Hall před lety opustil Bohemia Interactive a vzdal se své pozice v týmu, který pracuje na samostatném DayZ titulu. Následně založil vlastní studio RocketWerkz na Novém Zélandu, v němž se nyní pracuje na dalším projektu. Tuto skutečnost Hall prozradil britskému Eurogameru.

Zatím ale neoznámil detaily nebo název. Prozradil jen to, že půjde o multiplayerový titul, který by měl zaplnit určitou díru na trhu. Jde navíc o dost experimentální počin, od kterého budou nejspíš hráči dost očekávat, což jsou také důvody, proč Hall nechce sdílet bližší informace. Chce se totiž vyhnout situaci podobné průšvihu jménem The War Z.

Podle Deana Halla se má RocketWerkz zaměřovat na vývoj zcela nových multiplayerových titulů nebo na nové využití různých prvků z dalších herních žánrů. Studio, které zaměstnává bývalé vývojáře z Bethesdy, Creative Assembly nebo Bohemia Interactive, má být otevřené různým experimentálním projektům a jeho zaměstnanci mají dost prostoru pro vlastní iniciativu.

Jinými slovy, RocketWerkz má být z hlediska struktury firmy podobné studiu Valve. Samozřejmě jde o přirovnání k Valve v době, kdy ještě jeho zaměstnanci prokazatelně dělali na nějakých nových hrách a pouze nemlčeli každou chvíli o něčem jiném.

Sám Dean Hall to ale nepochybně může mít těžké, protože kvůli DayZ budí v očích mnoha hráčů dojem, že nedokáže dokončit žádný projekt. Před několika dny však došlo ke zdárnému vydání finální verze VR titulu Out of Ammo, který byl několik měsíců v sekci Early Access a který si zatím hráči dost chválí.

Takže světe div se, Hall a jeho kolegové očividně dokážou své výtvory dotáhnout do konce. V RocketWerkz navíc připravují ambiciózní vesmírné MMO Ion pro PC a Xbox One, o něm jsme ale víc jak rok nic neslyšeli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama