Tým Diabla 3 hledá PS3 specialistu
Diablo 3 Novinka Tým Diabla 3 hledá PS3 specialistu

Tým Diabla 3 hledá PS3 specialistu

Michal Burian

Michal Burian

39

Blizzard hledá PlayStation 3 specialistu, který by se připojil k týmu zodpovědného za Diablo III.

Reklama

Diablo 3 bylo poprvé oznámeno v roce 2008 na BlizzConu. Nedávné spekulace naznačují, že se nedělá pouze na PC verzí. Nyní svou troškou do mlýna přispívá i samotné vedení společnosti Blizzard. To totiž hledá prostřednictvím oficiálních stránek PlayStation 3 specialistu, který by se připojil k týmu zodpovědného právě za třetí Diablo.

"Blizzard hledá nadšeného a zkušeného vývojáře, který se připojí k týmu zodpovědného za Diablo. Tato pozice je velmi zodpovědná, budete dohlížet na PlayStation 3 (PS3) architektury, stejně jako na jiné specifické vývojové kódy pro tuto platformu, abyste zajistili maximální výkon," píše se na Blizzard webu.

Jak jsme již naznačili výše, není to poprvé, co Blizzard škádlí s vývojem konzolové verze Diabla III. V loni v listopadu se vedení nechalo slyšet, že je hra vhodná pro konzole a v únoru tohoto roku se zase objevil inzerát. Ten hledal senior producenta pro konzolové verze Diabla 3.

Samozřejmě musíme pamatovat na to, že výše zmíněné informace mají ještě daleko od potvrzení, že Diablo III vzniká na konzole. Ať tak či onak, hra je stále ještě daleko. Tak uvidíme. Co si o tom myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama