Novinka Ukázku hratelnosti Marvel's Midnight Suns můžete sledovat od 20:30 zde

Ukázku hratelnosti Marvel's Midnight Suns můžete sledovat od 20:30 zde

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Taktické RPG od tvůrců XCOMu se nám představí už týden po oznámení.

Reklama

Stream můžete sledovat od 20:30 zde.

Hra Marvel's Midnight Suns, na které pracuje studio Firaxis, se stala jedním z nejvíce probíraných oznámení z letošního Gamescomu. Přece jen kombinace tahových soubojů a superhrdinů ze světa Marvelu zní opravdu zajímavě. Hru jsme sice v akci stále neviděli, ale to už se brzy změní.

Jak totiž vývojáři oznámili už při vydání prvního traileru, dnes ve 20:30 středoevropského letního času nás čeká odhalení hratelnosti. Očekávat máme trailer, následně deep-dive a rozhovor s vývojáři. Konečně si tak uděláme lepší představu o tom, co je hra zač a jestli má tedy blízko k XCOMu, nebo ne. Creative director Jake Solomon už na to konto promluvil, ale osobně se mi opravdu nezdá, že by Midnight Suns nesdíleli žádné prvky se zmiňovaným XCOMem.

Nechme se však překvapit. Stream budete moct sledovat na Twitchi či YouTube kanálu magazínu IGN.

Připomínám, že Midnight Suns vyjdou v březnu příštího roku, míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama