Uniklo datum vydání Hollow Knight: Silksong
Novinka Uniklo datum vydání Hollow Knight: Silksong

Uniklo datum vydání Hollow Knight: Silksong

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

Seznam her z Geforce Now skrýval ještě jedno překvapení.

Reklama

Minulý týden jsme psali o uniklém seznamu her ze služby Geforce Now, který obsahoval dosud neoznámené tituly jako XCOM 3 či Resident Evil 4 Remake. Jak se ale ukázalo, v seznamu toho bylo ještě víc. Hry, o nichž jsme psali v předchozím článku, totiž nebyly oficiálně oznámeny a neměly tudíž stránku na Steamu. Jenže pak tu jsou hry, které už oznámeny byly a jsou i na Steamu, pouze nemají datum vydání.

A jednou z takových her je Hollow Knight: Silksong. Pokračování úspěšné metroidvanie Hollow Knight z roku 2017, za kterou stojí malé australské studio Team Cherry. Titul byl oznámen v únoru 2019, ale od té doby jsme se nedočkali žádného nového traileru.

To se sice nezměnilo ani nyní, ale zato se na internetu objevila velmi zajímavá informace, která se k širší veřejnosti dostala především díky videu od youtubera s přezdívkou fireb0rn. Jak bylo zjištěno, v uniklém seznamu se nachází právě i Hollow Knight: Silksong a u hry je uvedeno také datum vydání, které je stanoveno na 1. února 2022.

Není jasné, jestli jde o placeholder, nebo ne, zajímavé však je, že toto datum už na stránce nenajdete. Bylo totiž nahrazeno jiným – 30. června 2021, což bylo možná původní datum vydání, na které vývojáři mířili. Je tedy jasné, že se někdo snaží zakrýt stopy, což by naznačovalo, že datum je skutečné, pokud je tedy stále aktuální.

Na oficiální oznámení si nejspíš ještě nějakou dobu počkáme. Hra by se ale mohla objevit například na letošních The Game Awards. Jisté je pouze to, že míří na PC a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama