Uniklo video z konce StarCraft 2: Heart of the Swarm
StarCraft Novinka Uniklo video z konce StarCraft 2: Heart of the Swarm

Uniklo video z konce StarCraft 2: Heart of the Swarm

Michal Burian

Michal Burian

14

Na internetu se objevilo video, které prý pochází z konce chystané expanze StarCraft II: Heart of the Swarm. <strong>POZOR SPOILER!</strong>

Reklama

Klip níže údajně ukazuje konec v expanzi StarCraft 2: Heart of the Swarm, která má být uvedena na trh až v roce 2012.

Film v současné době nemá dodělány dialogy, což naznačuje, že je stále ve vývojové části.

Blizzard se k celé situaci nechce vyjádřit, stahuje videa z Youtube a odmítl veškeré spekulace komentovat. Že by se opravdu jednalo o konec příběhu ve StarCraft 2: Heart of the Swarm? To posuďte sami níže, upozorňujeme, že video může obsahovat spoilery.

Nicméně, na internetu už se rozjela vášnivá debata, zda jde opravdu o konec druhé části StarCraft 2 nebo o úplně něco jiného. Podle všeho se nejedná o konec Heart of the Swarm, ale o starší verzi první kapitoly, která nakonec byla přepracovaná do dnešní podoby, čemuž nahrává také fakt, že video uniklo od externí firmy, která měla údajně na klipech do StarCraft 2: Heart of the Swarm pracovat.

Pro úplnost dodejme, že Heart of the Swarm je nástupce Wings of Liberty a nabídne kampaň za Zergy. V multiplayerové části si opět budete moci zahrát za všechny tři rasy, tedy za Terrany a Protosse (ty se objeví až v třetí části nazvané Legacy of the Void).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama