Until Dawn nebude mít multiplayer pro 2 až 12 hráčů
Until Dawn Novinka Until Dawn nebude mít multiplayer pro 2 až 12 hráčů

Until Dawn nebude mít multiplayer pro 2 až 12 hráčů

Michal Burian

Michal Burian

19

<strong>Aktualizace</strong>: Dle vyjádření Sony šlo o chybu. Until Dawn bude mít jen singleplayer.

Reklama

Aktualizace: Evropská Sony komentovala tiskovou zprávu s multiplayerem pro 2 až 12 hráčů v Until Dawn. Zástupce vydavatele tvrdí, že jde o chybu. Until Dawn bude mít pouze singleplayer, ve hře více hráčů by hororová atmosféra tak dobře nefungovala.

Původní zpráva: Asijská divize Sony zveřejnila tiskovou zprávu, v níž stojí, že připravovaný horor Until Dawn bude mít multiplayerový mód pro 2 až 12 hráčů. To je velké překvapení, vývojáři totiž mluvili a hlavně prezentovali pouze hru jednoho hráče.

Prozradila tisková zpráva překvapení, které Sony dlouho skrývala, nebo jde jen o chybu?

Příběhové pozadí Until Dawn

Když nefunkční lanovka uvězní 8 mladých lidí v horské chatě, ještě netuší, v jak nebezpečné situaci se ocitli. Nadcházející zlověstné události jim však brzy prozradí, že na místě nejsou sami.

Until Dawn je hororová filmová adventura plná rozhodnutí, která ovlivní osudy osmice výletníků. Čeká vás děsivá noc během níž se může každý z osmi lidí zachránit, nebo mohou na místě do jednoho zemřít.

Banální rozhodnutí i obtížná morální dilemata ovlivňují vývoj událostí a díky inovativnímu rozhraní Butterfly-effect mohou hráči v tisících možných cest snadno kráčet příběhem, jenž sami svými volbami vyberou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama