Until Dawn vypadá zatraceně strašidelně
Until Dawn Novinka Until Dawn vypadá zatraceně strašidelně

Until Dawn vypadá zatraceně strašidelně

Michal Burian

Michal Burian

18

Nová ukázka působí velmi dobrým dojmem.

Reklama

V polovině srpna letošního roku společnost Sony oživila vyhlížený horor Until Dawn od britského studia Supermassive Games, který měl původně vyjít na PS3 s podporou PS Move. Nakonec se vývojáři s vydavatelem rozhodli, že počkají, hru odloží a předvedou ji na konzoli PlayStation 4.

Z Until Dawn jsme zatím mohli vidět jen několik záběrů. Dnes pro vás máme záznam z prezentace na londýnském EGX 2014. Ještě předtím připomeneme, že příběh se bude soustředit na skupinku přátel, která bude v neznámém prostředí (v horách) pátrat po své kamarádce Sam. Osm přátel, které budeme postupně ovládat, čeká nebezpečné dobrodružství a tajemným neúprosný vrah vystupující jako šílený klaun. Stojí za zmínku, že scénář má na starost Larry Fassenden a Graham Reznick - pánové, kteří mají plno zkušeností s levnějšími nezávislými hororovými filmy.

Hra vypadá velkolepě, není se čemu divit, využívá upravený engine z Killzone: Shadow Fall. Hodně působivé jsou výrazy v obličejích. Při pohledu na reakce postav, lze cítí emoce. Nechybí pohyby rtů nebo očí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama