Update do rozpracovaného We Happy Few přidává nový ostrov
We Happy Few Novinka Update do rozpracovaného We Happy Few přidává nový ostrov

Update do rozpracovaného We Happy Few přidává nový ostrov

Michal Burian

Michal Burian

Společně s dalšími novinkami, které rozšiřují předběžnou verzi, včetně trojice obtížností s možností permanentní smrti.

Reklama

Vývojářům adventury We Happy Few, kteří stojí za Contrast, se daří postupně vylepšovat a obohacovat předběžnou verzi, která je dostupná na Steamu, GOG.com a Xboxu One. Nejnovější aktualizace přidává do hry nový ostrov. V pořadí jde o druhý ostrov, jmenuje se Maidenholm a na hráče čeká nové dobrodružství.

Další důležitou novinkou jsou herní styly, které si můžete zvolit při spuštění nové hry. Poprvé tak máte možnost ovlivnit obtížnost a samotnou hratelnost. Na výběr jsou Birdwatcher, Downer nebo Vigilante. Tvůrci mají v plánu na herních stylech dále pracovat a přizpůsobovat je podle zpětné vazby hráčů. Permanentní smrt je volitelná a můžete si ji zapnout u všech třech obtížností.

Obtížnost Birdwatcher je nejsnazší a je navržena pro příležitostné hráče. NPC snadněji zabijete a nejsou tak krvežízniví. Navíc ve světě naleznete více zdrojů. Downer je normální obtížnost vhodná pro všechny, zatímco Vigilante přináší největší výzvu. Podle popisku mění Vigilante hru na intenzivní, v inventáři nebo obchodu nedojde k pauznutí, NPC jsou mnohem nebezpečnější.

Krom toho došlo ještě na procedurální hudbu, jež má mnohem lépe odpovídat situacím ve hře a hlavně nabízí další kombinace.

We Happy Few se odehrává v retro-futuristickém městečku v Anglii ve stylu minulého století. Město je procedurálně generované a plné obyvatel. Hráč má za úkol splynout s ostatními obyvateli. Ti totiž nemají rádi lidi, kteří nedodržují jejich zvláštní pravidla. Všichni v městečku jsou pod vlivem drogy. Vy budete jediný člověk se zdravým rozumem. Budete se muset vyhnout problémům, využívat stealth, dávat pozor na pasti a vyrábět zbraně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama